IT Cinema 3 - шаблон joomla Книги

Dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek.

Üdvözlünk a http://dokumentum-termeszetfilmek.eu/ oldalon. Tudományos ismeretterjesztés, dokumentumfilmek: Az oldal dokumentumfilmeket, természetfilmeket, történelmi, misztikummal,világegyetetemmel dinoszauruszokkal,  ősvilággal természettudományos ismeretterjesztéssel kapcsolatos videókat, filmeket gyűjt. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az oldal, archív fotókkal és csodaszép felvételekkel. Szórakoztató és egyben informatív módon tájékoztat. Hamarosan új ismeretterjesztő filmekkel találkozhatnak a nézők a műsorainkban folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk. A következő témákat dolgozza fel az oldal: történelmi, dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek,természetfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek,national geographic válogatás,nat geo, spectrum tv, discovery válogatások.

Dávid királysága - Az Izraeliták regéje 3. rész
Dávid királysága - Az Izraeliták regéje 3. rész
(Birodalmak és fénykorok) Dávid királysága - Az Izraeliták regéje: Az ítélet napja
Dávid királysága - Az Izraeliták regéje 2. rész
Dávid királysága - Az Izraeliták regéje 2. rész
(Birodalmak és fénykorok) Dávid királysága - Az Izraeliták regéje: A könyv és a kard
Dávid királysága - Az Izraeliták regéje 1. rész
Dávid királysága - Az Izraeliták regéje 1. rész
(Birodalmak és fénykorok) Dávid királysága - Az Izraeliták regéje: Babilón folyói mellett
Földtörténet két órában
Földtörténet két órában
A History Channel dokumentum filmje amely bemutatja a Föld és az univerzum történetét. Eredetileg 2 órás de reklám nélkül csak másfél óra.
A hunok titkos története teljes film
A hunok titkos története teljes film
Igaz -e, hogy Kínában Hun Múzeum épült? Hogya Hunok Ázsiában hozták létre a világ első Steppei Birodalmát? Hogy a Nagy Falat ellenük emelték a Kínaiak? Sőt hogy a Hunok nem csak nomád állattartók voltak hanem városlakók is, akik földet műveltek. Dr. Daubner György ezen kérdések után jár Kínában, ahol eljut Tongwanchenbe- Fehérvárra- a Hunok ősi városába is.