IT Cinema 3 - шаблон joomla Книги

Dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek.

Üdvözlünk a http://dokumentum-termeszetfilmek.eu/ oldalon. Tudományos ismeretterjesztés, dokumentumfilmek: Az oldal dokumentumfilmeket, természetfilmeket, történelmi, misztikummal,világegyetetemmel dinoszauruszokkal,  ősvilággal természettudományos ismeretterjesztéssel kapcsolatos videókat, filmeket gyűjt. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az oldal, archív fotókkal és csodaszép felvételekkel. Szórakoztató és egyben informatív módon tájékoztat. Hamarosan új ismeretterjesztő filmekkel találkozhatnak a nézők a műsorainkban folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk. A következő témákat dolgozza fel az oldal: történelmi, dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek,természetfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek,national geographic válogatás,nat geo, spectrum tv, discovery válogatások.

Kihalásra felkészülni 1.rész
Kihalásra felkészülni 1.rész
Földünk 450 millió évvel ezelőtt, az Ordovícium időszakban.... csak a tengerekben van élet, de ott virágzó paradicsom. Aztán jött valami... ami véget vetett mindennek. Viszont szemtanúi lehetünk a halak hatalomra törésének.
Kihalásra felkészülni 2. rész
Kihalásra felkészülni 2. rész
377 millió évvel ezelőtt, a késő Devon időszakban járunk. A szárazföldeken is virágozni kezdett az élet, nem csak a tengerekben. Ősi páfrányerdők voltak szerte a Földön, de állatok még nem sokan voltak. A legfejlettebb állatcsoport a halak voltak.
Kihalásra felkészülni 3. rész
Kihalásra felkészülni 3. rész
A dinoszauruszok 65 millió évvel ezelőtti kihalásának eseményeit mutatja be sorozatunk következő két része. Ebben a részben az első 24 óra drámai és szívszorító eseményeit mutatja be.
Kihalásra felkészülni 4. rész
Kihalásra felkészülni 4. rész
Az előző rész a dinoszauruszok kihalásának első 24 óráját mutatta be. Ez a rész azt az 1 évet meséli el, ami teljes eltűnésükig történt.
Kihalásra felkészülni 5. rész
Kihalásra felkészülni 5. rész
250 millió évvel ezelőtt, a Perm időszakban járunk. A mára teljesen kihalt és elfeledett emlősszerű hüllők csodavilágában. Sajnos itt is bekövetkezett egy tömeges kihalás, méghozzá az eddigi legnagyobb. Az élet 90-95 %-a tűnt el mindörökre.
Kihalásra felkészülni 6. rész
Kihalásra felkészülni 6. rész
200 millió évvel ezelőtt, a triász időszak végén is bekövetkezett egy tömeges kihalás. A dinoszauruszok uralmának ez a kihalás adott utat.