IT Cinema 3 - шаблон joomla Книги

Dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek.

Üdvözlünk a http://dokumentum-termeszetfilmek.eu/ oldalon. Tudományos ismeretterjesztés, dokumentumfilmek: Az oldal dokumentumfilmeket, természetfilmeket, történelmi, misztikummal,világegyetetemmel dinoszauruszokkal,  ősvilággal természettudományos ismeretterjesztéssel kapcsolatos videókat, filmeket gyűjt. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az oldal, archív fotókkal és csodaszép felvételekkel. Szórakoztató és egyben informatív módon tájékoztat. Hamarosan új ismeretterjesztő filmekkel találkozhatnak a nézők a műsorainkban folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk. A következő témákat dolgozza fel az oldal: történelmi, dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek,természetfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek,national geographic válogatás,nat geo, spectrum tv, discovery válogatások.

A dinoszauruszok végnapjai (part 1)
A dinoszauruszok végnapjai (part 1)
A dinoszauruszok kihalása a Föld történetének egyik legnagyobb rejtélye. A modern fizika, geológia és paleontológia felfedi előttünk a dinók utolsó napjait.
Dinoszauruszok az ősvilág urai 9/1
Dinoszauruszok az ősvilág urai 9/1
Dinoszauruszok az ősvilág urai E dokumentumfilmben betekintést nyerhetünk Észak- Amerika dinoszauruszainak életébe. Megtudhatjuk, hogyan éltek az első dinoszauruszok, milyen volt az élet az óriások között és megismerhetjük a legismertebb dinoszauruszt is. További információk: http://elvisensius.gportal.hu
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 4.rész
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 4.rész
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 4. rész A film 1994-ben készült. http://elvisensius.gportal.hu
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 3.rész
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 3.rész
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 3. rész A film 1994-ben készült. http://elvisensius.gportal.hu
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 2. rész
Ősvilág 2. Tengeri szörnyetegek 2. rész
Ősvilág 2. Tegeri szörnyetegek 2. rész A film 1994-ben készült. http://elvisensius.gportal.hu