IT Cinema 3 - шаблон joomla Книги

Dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek.

Üdvözlünk a http://dokumentum-termeszetfilmek.eu/ oldalon. Tudományos ismeretterjesztés, dokumentumfilmek: Az oldal dokumentumfilmeket, természetfilmeket, történelmi, misztikummal,világegyetetemmel dinoszauruszokkal,  ősvilággal természettudományos ismeretterjesztéssel kapcsolatos videókat, filmeket gyűjt. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az oldal, archív fotókkal és csodaszép felvételekkel. Szórakoztató és egyben informatív módon tájékoztat. Hamarosan új ismeretterjesztő filmekkel találkozhatnak a nézők a műsorainkban folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk. A következő témákat dolgozza fel az oldal: történelmi, dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek,természetfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek,national geographic válogatás,nat geo, spectrum tv, discovery válogatások.

Amikor a dinoszauruszok uraltál Kínát 1.rész
Amikor a dinoszauruszok uraltál Kínát 1.rész
Amikor a dinoszauruszok uralták Kínát Dokumentumfilm Ázsia dinoszauruszairól. Bemutatásra kerülnek a raptorok és kiderül milyen rokonságban áll a Tarbosaurus ás a Tyrannosaurus. http://elvisensius.gportal.hu
Tengeri ősszörnyek Sea Monsters   A Prehistoric Adventure 2007 BluRay x264 HuN
Tengeri ősszörnyek Sea Monsters A Prehistoric Adventure 2007 BluRay x264 HuN
A dokumentumfilmben lenyűgöző számítógépes animáció kelti életre a tengerek és óceánok félelmetes őslényeit.
Őskori Ragadozók - Megalodon 720p
Őskori Ragadozók - Megalodon 720p
A megalodon, ez az ötventonnás, félelmetes állkapcsú cápa a leghatalmasabb ragadozó volt, mely valaha a világóceán vizét szelte. Élőhelye az Ausztráliát övező tengerektől egészen a Dél- és Észak-Amerika partjait mosó vizekig terjedt, s még a kor leghatalmasabb bálnái sem érezhették magukat biztonságban tőle. Mindezek ellenére, lehetett mégoly sikeres is, a megalodon kétmillió évvel ezelőtt kihalt - maradványai azonban megőrződtek, s ezek alapján a tudósok most nekiláttak, hogy rekonstruálják testfelépítését és életmódját.
Őshüllők Bolygója: Halálos kötélhúzás
Őshüllők Bolygója: Halálos kötélhúzás
Őshüllők Bolygója Ismeretterjesztő film 2011