IT Cinema 3 - шаблон joomla Книги

Dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek.

Üdvözlünk a http://dokumentum-termeszetfilmek.eu/ oldalon. Tudományos ismeretterjesztés, dokumentumfilmek: Az oldal dokumentumfilmeket, természetfilmeket, történelmi, misztikummal,világegyetetemmel dinoszauruszokkal,  ősvilággal természettudományos ismeretterjesztéssel kapcsolatos videókat, filmeket gyűjt. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az oldal, archív fotókkal és csodaszép felvételekkel. Szórakoztató és egyben informatív módon tájékoztat. Hamarosan új ismeretterjesztő filmekkel találkozhatnak a nézők a műsorainkban folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk. A következő témákat dolgozza fel az oldal: történelmi, dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek,természetfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek,national geographic válogatás,nat geo, spectrum tv, discovery válogatások.

A farkas
A farkas
Farkasüvöltés... olyan hang, amelynek hallatán még a huszadik század emberének is végigfut a hátán a hideg, holott napjainkra Európa legnagyobb részéből az utolsó szálig kipusztította ősi ellenségét.
A tigris
A tigris
Tigris - háromszáz kilónyi rugalmas izomtömeg pompás, csíkos bundában, súlyos mancsokba behúzható borotvaéles karmok, ujjnyi hosszú szemfogak... India legnagyobb ragadozója hangtalanul lopakodik a sűrű aljnövényzetben kiszemelt áldozata közelébe, majd hirtelen elemi erővel, elsöprő lendülettel támad. Egyedül vadászik. Nincs szüksége segítségre, hiszen egymaga képes leteríteni akár egy bivalyt is.
Ragadozók - A kígyó
Ragadozók - A kígyó
Rezzenéstelen, hideg tekintet, hosszú, tekergőző, pikkelyes test, végzetes fogak, melyeknek egyetlen harapása biztos pusztulást jelent az áldozat számára... A kígyó a kegyetlen ravaszság bibliai jelképe - az a lény, aki rászabadította az emberiségre a gonoszságot és a halált.
Az izzó tenger
Az izzó tenger
dokumentumfilm,2012 A rengeteg különböző növény és állat fajnak otthont adó El Quseir El Quadim,a Vörös tenger védett öble ideális hely egy korall zátony tanulmányozásához.A zoológusok csak 1864-ben kezdték el vizsgálni a korallzátonyok világát. Az El Quseir El Quadim körüli zátonyokat tanulmányozó szakemberek teremtették meg a modern korallzátony kutatás alapjait.A legnagyobb biológiai sokféleséggel dicsekedhet a Vöröstengeri korallzátony.Néhány lakója az éj sötétjében fluoreszkál míg más fajok különleges képességeikkel tűnnek ki a ...